Budinca Oreo cu banane
Această rețetă face 20 de porții cu 106 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de banane, fursecuri oreo, topping cu bici rece și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca magazin de bomboane Oreo-Euro, Placinta cu panglica Oreo, și Oreo "gogosi" pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă laptele într-un castron mare.
Adăugați amestecuri uscate de budincă. Bateți cu sârmă 2 minute sau până când se amestecă bine.
Puneți cookie-urile tocate în partea de jos a bolului de servire de 2 litri.
Adăugați straturi de jumătate din fiecare felii de banane și budincă. Repetați straturile de felii de banane și budincă. Acoperiți cu topping biciuit.
Dați la frigider 3 ore sau până când este gata de servit. Păstrați restul de budincă la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru cookie-urile Oreo. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "