Budinca indiană a lui Robb Walsh
Rețeta budinca indiană a lui Robb Walsh ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 1 oră. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 450 calorii, 11g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 77 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca desert. Un amestec de sare, sirop de trestie, ghimbir praf și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tacos al Pastor al lui Robb Walsh, Pansamentul cu lapte bătut al lui Robb Walsh, și Mazăre proaspătă de câmp a lui Robb Walsh pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puteți găti această budincă într-un aragaz lent sau la cuptor. Dacă veți folosi un aragaz lent, pulverizați ușor o inserție de aragaz lent de dimensiuni medii cu spray de gătit antiaderent. Dacă veți coace budinca, Preîncălziți cuptorul la 300 km f și ungeți un vas de copt de 1 1/2 litru cu unt.
Într-un castron, bateți ouăle până se omogenizează, apoi amestecați melasa, untul și toate condimentele. Pune deoparte.
Într-o cratiță, opărește laptele la foc mediu-mare (apar bule mici de-a lungul marginii tigaiei).
Adăugați făina de porumb și sarea, amestecați bine și reduceți imediat focul la minim. Gatiti, amestecand continuu, timp de 10 minute, pana cand amestecul se ingroasa.
Scoateți tigaia de pe foc. Adăugați treptat amestecul de ouă în amestecul fierbinte de făină de porumb în timp ce amestecați constant, apoi continuați să bateți până se omogenizează. Se amestecă stafidele.
Dacă utilizați aragazul lent, turnați aluatul în aragazul pregătit, acoperiți și gătiți la setarea înaltă timp de 3 ore sau la setarea joasă timp de 6 ore sau mai mult, până când budinca s-a întărit. Dacă folosiți cuptorul, turnați aluatul în vasul de copt pregătit, introduceți-l în cuptor și coaceți timp de 45 de minute, până când budinca s-a întărit.
Serviți budinca caldă cu frișcă sau înghețată.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)]()
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.