Budinca De Rubarbă
Budinca de rubarbă necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Acest desert are 208 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 44 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 49 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de zară, zahăr, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Budinca De Rubarbă, Desert De Budincă De Rubarbă, și Tort De Budincă De Rubarbă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, 1/2 cană de zahăr, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Se amestecă în 1/4 cană de unt cu o furculiță sau se freacă între degete până când este în bucăți mici. Se amestecă laptele de unt doar până se amestecă.
Răspândiți uniform în partea inferioară a tigaiei pregătite.
Faceți un strat de rubarbă peste aluatul din vas, apoi presărați 1 cană de zahăr peste el. Punctați cu untul rămas.
Se presară cu nucșoară, apoi se toarnă apă clocotită peste tot.
Coaceți timp de 45 de minute în cuptorul preîncălzit, până când aluatul este gătit și rubarba este fragedă.