Budinca De Rubarbă

Budinca De Rubarbă
Budinca de rubarbă necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Acest desert are 208 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 44 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 49 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de zară, zahăr, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Budinca De Rubarbă, Desert De Budincă De Rubarbă, și Tort De Budincă De Rubarbă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, 1/2 cană de zahăr, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă în 1/4 cană de unt cu o furculiță sau se freacă între degete până când este în bucăți mici. Se amestecă laptele de unt doar până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Răspândiți uniform în partea inferioară a tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Faceți un strat de rubarbă peste aluatul din vas, apoi presărați 1 cană de zahăr peste el. Punctați cu untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
UntUnt
ZahărZahăr
6
Se presară cu nucșoară, apoi se toarnă apă clocotită peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
ApăApă
7
Coaceți timp de 45 de minute în cuptorul preîncălzit, până când aluatul este gătit și rubarba este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Serviți cald sau rece.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista