Budinca de pâine și unt

Budinca de pâine și unt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de pâine și unt. Această rețetă servește 8 și costă 2,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 662 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, frișcă, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați budinca de unt de pâine , cum se face budinca de unt de pâine, Budinca de pâine și unt, și Budinca de pâine și unt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați 2 linguri de unt în jurul unei caserole și praf cu 1 lingură de zahăr granulat. Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți pâinea cu restul de 6 linguri de unt. Opărește laptele într-o tigaie, adaugă păstaia de vanilie și coaja de lămâie. Se amestecă 1/4 cană zahăr granulat. Creșteți căldura și dizolvați zahărul și apoi îndepărtați-l de pe foc. Aranjați o parte din pâinea tăiată care se suprapune pe baza caserolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se presară cu o parte din stafide și coaja confiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
3
Așezați un alt strat de pâine deasupra - alternând feliile maro și alb. Acoperiți cu pâinea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
4
Presărați restul de stafide deasupra și radeți nucșoara peste ele. Spargeti ouale intr-un castron si amestecati. Se amestecă încet în laptele ars (după ce s-a îndepărtat coaja de lămâie și păstaia de vanilie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Se toarnă acest amestec peste pâine. Praf cu 1 lingură de zahăr și presărați cu sherry uscat. Se lasă să stea 1 oră. Înainte de a-l introduce în cuptor, turnați 1/2 cană de frișcă peste budincă. Gătiti în cuptorul preîncălzit la 325 de grade pe raftul din mijloc timp de 55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Sherry UscatSherry Uscat
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate11
Revista