Budinca de pâine și unt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de pâine și unt. Această rețetă servește 8 și costă 2,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 662 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, frișcă, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați budinca de unt de pâine , cum se face budinca de unt de pâine, Budinca de pâine și unt, și Budinca de pâine și unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați 2 linguri de unt în jurul unei caserole și praf cu 1 lingură de zahăr granulat. Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți pâinea cu restul de 6 linguri de unt. Opărește laptele într-o tigaie, adaugă păstaia de vanilie și coaja de lămâie. Se amestecă 1/4 cană zahăr granulat. Creșteți căldura și dizolvați zahărul și apoi îndepărtați-l de pe foc. Aranjați o parte din pâinea tăiată care se suprapune pe baza caserolei.
Se presară cu o parte din stafide și coaja confiată.
Așezați un alt strat de pâine deasupra - alternând feliile maro și alb. Acoperiți cu pâinea rămasă.
Presărați restul de stafide deasupra și radeți nucșoara peste ele. Spargeti ouale intr-un castron si amestecati. Se amestecă încet în laptele ars (după ce s-a îndepărtat coaja de lămâie și păstaia de vanilie).
Se toarnă acest amestec peste pâine. Praf cu 1 lingură de zahăr și presărați cu sherry uscat. Se lasă să stea 1 oră. Înainte de a-l introduce în cuptor, turnați 1/2 cană de frișcă peste budincă. Gătiti în cuptorul preîncălzit la 325 de grade pe raftul din mijloc timp de 55 de minute.