Budinca De Pâine Engleză

Budinca De Pâine Engleză
Nevoie de un desert vegetarian? Budinca de pâine engleză ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 243 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți pâine, stafide, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Engleză Jam Bag Budinca, Tort De Budincă Engleză, și Budinca De Vară Engleză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, combinați pâinea și laptele și lăsați-le deoparte să se înmoaie timp de 5 minute. Apoi amestecați oul, untul, stafidele, fructele amestecate, amestecul de zahăr brun SPLENDA, nucșoara și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Fructe MixteFructe Mixte
ScorțișoarăScorțișoară
StafideStafide
SplendaSplenda
UntUnt
NucșoarăNucșoară
PâinePâine
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă bine. Apăsați amestecul într-o tigaie pătrată de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este auriu și ferm la atingere, aproximativ 35 de minute. Se lasă în tava de copt să se răcească, apoi se taie în pătrate.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista