Budinca De Pâine De Crăciun
Budinca de pâine de Crăciun este o vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 527 calorii, 14g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână brânză colby longhorn, scorțișoară măcinată, pâine și alte câteva ingrediente, o puteți face. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Încercați Budinca De Pâine De Crăciun, Budinca De Pâine De Crăciun, și Budinca De Pâine De Crăciun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C.) Ungeți o caserolă de 2 litri. Pune deoparte.
Într-o cratiță medie, încălziți zahărul până se lichefiază. Introduceți un termometru pentru bomboane și gătiți zahărul fără a amesteca până ajunge la 320 de grade F (160 de grade C). Va fi un sirop clar, de culoare chihlimbar.
Adăugați apa, scorțișoara și cuișoarele. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe la foc mic. Se amestecă vanilia.
Strat în caserola pregătită: jumătate de pâine prăjită, jumătate de stafide, jumătate de nuci, jumătate de sirop și jumătate de brânză. Repetați straturile.
Coaceți descoperit timp de 30 de minute.