Budinca De Pâine De Crăciun

Budinca De Pâine De Crăciun
Budinca de pâine de Crăciun este o vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 527 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați pâine, scorțișoară măcinată, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Budinca De Pâine De Crăciun, Budinca De Pâine De Crăciun, și Budinca De Pâine De Crăciun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C.) Ungeți o farfurie de 2 litri. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Într-o cratiță medie, încălziți zahărul până se lichefiază. Introduceți un termometru pentru bomboane și gătiți zahărul fără a agita până când ajunge la 320 grade F (160 grade C). Va fi un sirop clar, de culoare chihlimbar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați apă, scorțișoară și cuișoare. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Strat în caserola pregătită: jumătate din pâine prăjită, jumătate din stafide, jumătate din nuci, jumătate din sirop și jumătate din brânză. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
5
Coaceți neacoperit timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Serviți cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista