Budinca De Pâine Croissant
Budinca de pâine Croissant ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 522 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,29 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de cornuri, extract de vanillan, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Încercați Budinca De Pâine Croissant, Budinca De Pâine Croissant, și Budinca De Pâine Croissant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mediu, amestecați ouăle întregi, gălbenușurile de ou, jumătate și jumătate, zahărul și vanilia. Puneți amestecul de cremă deoparte. Feliați croissantele pe jumătate orizontal. Într-un vas de copt oval de 10 x 15 x 2 1/2 inci, Distribuiți fundul croissantelor feliate, apoi adăugați stafidele, apoi vârfurile croissantelor (cu fața maro în sus), fiind siguri că stafidele sunt între straturile de croissante sau se vor arde în timp ce se coace.
Se toarnă crema peste cornuri și se lasă să se înmoaie timp de 10 minute, apăsând ușor.
Așezați tigaia într-una mai mare umplută cu un centimetru de apă fierbinte. Acoperiți tigaia mai mare cu folie de aluminiu, tentând folia, astfel încât să nu atingă budinca.
Tăiați câteva găuri în folie pentru a permite scăparea aburului.
Coaceți timp de 45 de minute. Descoperiți și coaceți încă 40 până la 45 de minute sau până când budinca se umflă și crema este setată.
Scoateți din cuptor și răciți ușor.
Serviți cald sau la temperatura camerei.