Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Budinca de porumb II. Această rețetă face 8 porții cu 380 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 5 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr, boabe de porumb, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Porumb, Budinca De Porumb, și Budinca De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un blender sau robot de bucătărie amestecați foarte bine ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați făina și zahărul și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
4
Adăugați laptele și amestecați ușor. În cele din urmă amestecați porumbul cu mâna. Se amestecă untul topit și se toarnă amestecul într-o caserolă mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Porumb
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
5
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de aproximativ 45 de minute. Când budinca este gata, Centrul trebuie să fie solid, iar blatul să aibă o culoare maro aurie frumoasă.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Lăsați să se odihnească aproximativ 15 minute, apoi serviți cald.