Budinca de porumb cu busuioc
Nevoie de o garnitură vegetariană? Budinca de porumb cu busuioc ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 243 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 64 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână smântână grea, porumb, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scoici arse cu busuioc, hamsie și budincă de porumb dulce, Budincă de zăpadă cu lămâie cu sos de cremă de busuioc, și Budincă De Pâine Cu Busuioc De Roșii Savuroase # LoveMySilk pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Ungeți un vas de copt superficial de 2 1/2 litru.
Se pulsează jumătate de porumb într-un robot de bucătărie până se toacă grosier.
Se transferă într-un castron mare și se amestecă busuiocul, făina, zahărul, porumbul rămas și 1/4 linguriță sare.
Bateți laptele, smântâna și ouăle până se combină.
Se toarnă în vasul de copt și se coace până când centrul este doar setat, 45 de minute până la 1 oră.
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.