Budinca De Porumb Cheesy
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Budinca de porumb brânză. O porție conține 181 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți gruyere, ouă, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Porumb Cu Brânză {}, Budincă De Pâine Savuroasă, și Brânză de ciuperci și budincă de pâine Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F și aranjați un suport pe janta inferioară. Înveliți un vas de copt de 2 litri cu unt și dați deoparte. Aduceți o oală mare cu apă, la foc mic, la foc mic.
Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie medie la foc mediu. Când spumează, adăugați usturoiul, ceapa, sarea și piperul negru. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Puneți deoparte să se răcească ușor.
Între timp, separați gălbenușurile de ou și albușurile. Într-un castron mare, amestecați gălbenușurile de ou, jumătate și jumătate și nucșoară împreună. Se amestecă porumbul, brânza și amestecul de ceapă răcit. La final se amestecă făina și se combină bine.
Bateți albușurile de ou până când se țin doar de măturică (vârfuri moi). Se amestecă aproximativ 1/3 din albușuri în aluat, apoi se pliază ușor în restul albușurilor. Întoarceți aluatul în vasul pregătit și puneți-l în interiorul unei tigaie sau a unui vas de copt. Umpleți tigaia la jumătate cu apă fierbinte și dați-o la cuptor.
Coaceți până când budinca se rumeneste și se pune în centru, aproximativ 30 până la 45 de minute.