Budinca De Pepene Verde

Budinca De Pepene Verde
Budinca de pepene verde ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.16 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 320 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Dacă aveți la îndemână semințe de anason, așchii de ciocolată, pepene verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Rețete similare sunt Budincă sau sos de pepene verde, Watermelon FROS 4-pepene verde congelat și vin roșu, și Pepene verde-arbust de menta cu pepene verde.

Instrucțiuni

1
Pur și simplu pepene verde într-un blender până se omogenizează, apoi se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine într-o cratiță de 2 litri, apăsând pe pulpă și apoi aruncând orice solide rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SitaSita
2
Puneți aproximativ 1/4 cană de suc de pepene verde într-un castron mic și amestecați amidonul de porumb până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Pepene VerdePepene Verde
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
BolBol
3
Aduceți sucul de pepene verde rămas la fiert cu 1/2 cană de zahăr și semințe de anason, amestecând până se dizolvă zahărul. Se amestecă din nou amestecul de amidon de porumb, apoi se amestecă în suc fierbinte. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnasonAnason
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Pepene VerdePepene Verde
SucSuc
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Bateți sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se toarnă budinca printr-o sită curățată într-un castron, apoi se transferă într-un vas larg de servire de 1 litru sau 6 (2/3 cană) ramekins și se răcește, neacoperit, până la rece, aproximativ 30 de minute. Acoperiți ușor și răciți până se fixează, cel puțin 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
SitaSita
BolBol
6
Chiar înainte de servire, bateți smântâna cu restul de 1 linguriță de zahăr într-un alt bol cu un mixer electric până când ține doar vârfuri rigide. Budinca de Top cu frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
1
Budinca poate fi răcită până la 1 zi.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista