Budinca De Pepene Verde
Budinca de pepene verde ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.16 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 320 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Dacă aveți la îndemână semințe de anason, așchii de ciocolată, pepene verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Rețete similare sunt Budincă sau sos de pepene verde, Watermelon FROS 4-pepene verde congelat și vin roșu, și Pepene verde-arbust de menta cu pepene verde.
Instrucțiuni
Pur și simplu pepene verde într-un blender până se omogenizează, apoi se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine într-o cratiță de 2 litri, apăsând pe pulpă și apoi aruncând orice solide rămase.
Puneți aproximativ 1/4 cană de suc de pepene verde într-un castron mic și amestecați amidonul de porumb până se omogenizează.
Aduceți sucul de pepene verde rămas la fiert cu 1/2 cană de zahăr și semințe de anason, amestecând până se dizolvă zahărul. Se amestecă din nou amestecul de amidon de porumb, apoi se amestecă în suc fierbinte. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 3 minute.
Se toarnă budinca printr-o sită curățată într-un castron, apoi se transferă într-un vas larg de servire de 1 litru sau 6 (2/3 cană) ramekins și se răcește, neacoperit, până la rece, aproximativ 30 de minute. Acoperiți ușor și răciți până se fixează, cel puțin 3 ore.
Chiar înainte de servire, bateți smântâna cu restul de 1 linguriță de zahăr într-un alt bol cu un mixer electric până când ține doar vârfuri rigide. Budinca de Top cu frisca.
Budinca poate fi răcită până la 1 zi.