Budinca de paine cu sos de Praline
Budinca de pâine cu sos de Praline ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 16 porții cu 527 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, smântână grea, pâine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Budincă de pâine Praline cu sos caramel-Pecan, Budinca De Pâine Praline, și Pecan Praline Pâine Budinca.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Înveliți un vas de copt de 13x9 inci cu 1/4 cană de unt topit.
Se toarnă jumătate și jumătate și lapte peste pâine într-un bol mare de amestecare; lăsați să se înmoaie timp de 10 minute înainte de a amesteca ușor. Se amestecă ouăle în amestecul de pâine până se încorporează.
Adăugați zahăr, extract de vanilie, scorțișoară și, respectiv, stafide, amestecând fiecare adăugare în amestec înainte de a adăuga următorul. Puneți amestecul de pâine în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când amestecul de pâine este ferm și asemănător budincii, aproximativ 50 de minute.
Se amestecă 1/2 kilogram de unt nesărat, smântână grea și zahăr brun împreună într-o cratiță grea; aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim, amestecați pecanele în amestecul de smântână și fierbeți până când zahărul se dizolvă și sosul se îngroașă, aproximativ 5 minute; se toarnă peste budinca de pâine pentru a servi.