Budinca De Orez - Mâncarea De Confort Suprem

Budinca de orez - mâncarea de confort suprem ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 39 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 317 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. 26 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sare de mare, smântână grea, fistic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de SippitySup. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Wamsutta-Mâncarea De Confort Suprem, Prajit Cheesecake Bites (Aka mâncarea de confort final), și Clătite Cu Sufle – Puful Suprem De Confort Pentru Micul Dejun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți budinca de orez: folosind un bici și un bol bine răcit bici ceașcă ceașcă grea până se formează vârfuri moi. Puneți deoparte la frigider.
Combinați sarea de orez și suficientă apă pentru a acoperi orezul cu aproximativ centimetru-inch într-o tigaie mare cu sos cu fund greu. Aduceți doar la fierbere, apoi strecurați orezul într-o sită cu ochiuri fine. Întoarceți orezul în aceeași cratiță, adăugați lapte, fasole de vanilie, păstăi de cardamom, 2 linguri de zahăr și o altă cană de smântână grea. Puneți amestecul la foc mic și gătiți până când orezul este al dente și lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 12 minute.
Combinați restul de 1 cană de zahăr și o cană de apă într-o cratiță mică.
Se încălzește amestecul la foc mic, amestecând ocazional până când zahărul se dizolvă complet. Ridicați focul la mediu și gătiți fără a amesteca până când siropul capătă o culoare bogată de caramel. .
Scoateți tigaia de pe foc adăugați restul de apă de la km, 3/4 cană smântână și sare de mare. Se poate stropi, așa că vă rugăm să fiți atenți.
Se transferă într-un ulcior mic și se lasă deoparte să se răcească completely.To serviți: aduceți budinca din frigider. Turnați ușor suficient sos de caramel pentru a acoperi suprafața (sau după gust).
Se ornează cu fistic.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...