Budinca De Orez La Cuptor
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, budinca de orez la cuptor ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 52 de cenți pe porție, primești un desert care servește 6. O porție conține 284 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 807 de fani. Un amestec de orez, ouă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 39%. Budinca De Orez La Cuptor, Budinca De Orez La Cuptor, și Budinca De Orez La Cuptor sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți ușor un vas de copt din sticlă de 9 inci.
Într-un castron mare, amestecați primele 7 ingrediente. Lingurați în vasul de copt pregătit.
Așezați vasul de copt într-o tigaie mare; se toarnă apă în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți timp de 1 1/2 ore sau până se rumenesc ușor și se fixează.
Combinați scorțișoara și nucșoara; Cerneti deasupra budincii. Se răcește ușor și se taie în pătrate pentru a servi.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Budinca de orez funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.