Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, budinca de orez la cuptor ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 52 de cenți pe porție, primești un desert care servește 6. O porție conține 284 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 807 de fani. Un amestec de orez, ouă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 39%. Budinca De Orez La Cuptor, Budinca De Orez La Cuptor, și Budinca De Orez La Cuptor sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți ușor un vas de copt din sticlă de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Cuptor
2
Într-un castron mare, amestecați primele 7 ingrediente. Lingurați în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
3
Așezați vasul de copt într-o tigaie mare; se toarnă apă în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Coaceți timp de 1 1/2 ore sau până se rumenesc ușor și se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Combinați scorțișoara și nucșoara; Cerneti deasupra budincii. Se răcește ușor și se taie în pătrate pentru a servi.
Budinca de orez funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.