Budinca De Orez (Kheer)
Nevoie de un desert fără gluten și vegetarian? Budinca de orez (Kheer) ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 481 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați orez, păstăi cardamom, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 47%. Rețete similare includ Kheer (Budincă De Orez), rice kheer , cum se face Rice kheer / chawal ki kheer, și Slow-Cooker Kheer (Budinca de orez Indian) pentru # SundaySupper.
Instrucțiuni
Așezați orezul într-un castron mic și acoperiți cu apă. Înmuiați o oră.
Scurgeți orezul și puneți-l într-o cratiță mare, grea, cu laptele la foc mic. Gatiti, acoperit 50 de minute, amestecand ocazional, pana cand se inmoaie. Amestecați zahărul și cardamomul și gătiți încă 20 de minute.
Se ia de pe foc și se amestecă în apa de trandafir.
Se servește acoperit cu migdale.