Budinca De Orez Jasmine Chai
Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 341 calorii. Dacă 97 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Jasmine Chai Budinca de orez ar putea fi un super fără gluten rețetă pentru a încerca. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână fructe, topping bătut, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Orez Jasmine Chai, Budinca De Orez Cu Iasomie, și Budinca De Orez Chai pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 cană de lapte, 1 1/2 căni de apă, ceai și sare într-o cratiță mare; aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc; abrupt 1 minut. Se strecoară amestecul de lapte printr-o sită fină într-un castron; aruncați solidele. Puneți amestecul de lapte în tigaie; puneți tigaia la foc mediu. Se amestecă orezul. Acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Combinați restul de 1 cană de lapte, lapte condensat, fructe și gălbenușuri de ou, amestecând bine cu un tel. Adăugați treptat jumătate din amestecul de lapte fierbinte în amestecul de gălbenușuri de ou, amestecând constant cu un bici. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie; gatiti 10 minute sau pana cand amestecul este gros si orezul este fraged, amestecand continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă untul.
Așezați 2/3 cană de budincă de orez în fiecare din cele 6 boluri. Completați fiecare porție cu 1 lingură de topping bătut fără grăsimi.
Combinați nucile și coaja.
Presărați aproximativ 1 linguriță de amestec de nuci peste fiecare porție.