Budinca De Orez De Crăciun (Riskrem)
Budinca de orez de Crăciun (Riskrem) este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest desert are 466 calorii, 8g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frișcă, migdale, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Budinca De Orez De Crăciun, Budinca De Orez De Crăciun, și Budinca De Orez Suedeză De Crăciun.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într - o tigaie antiaderentă de 3 până la 4 litri, fierbeți laptele, orezul, 1/2 cană de zahăr și sarea, amestecând des, până când orezul este fraged pentru a mușca și amestecul s-a îngroșat, aproximativ 30 de minute.
Adăugați extract de migdale.
Se toarnă într-un castron mare și se lasă să se răcească până la călduță, amestecând ocazional, 15 până la 20 de minute.
Între timp, coaceți migdalele într-o tigaie de plăcintă de 9 inci până devin aurii sub piei (rupeți una pentru a verifica), aproximativ 10 minute. Rezervați o migdale (Vezi nota de mai sus); tăiați restul.
Într-un blender, rotiți zmeura până se omogenizează. Împingeți pur printr-o strecurătoare de sârmă fină peste un castron; aruncați semințele. Îndulciți pur cu zahăr după gust (1 până la 2 linguri).
Într-un castron, cu un mixer la viteză mare, frișcă până se formează vârfuri moi. Îndoiți frișca, o migdale întregi și migdalele tocate în amestec de orez rece doar până la amestecare. Lingură în opt boluri.
Cu puțin timp înainte de servire, conservele de căldură într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) doar până la cald. Dacă amestecul este prea gros pentru a turna, amestecați în puțină apă fierbinte.
Stropiți conserve și sos de zmeură peste budincă.