Budinca de orez cu rubarbă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 700 de calorii, 8g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, gelatină, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Budinca de orez cu rubarbă braconată, Budinca De Rubarbă, și Budincă Cu Burete De Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron înmuiați orezul în apă rece pentru a acoperi 30 de minute. Într-o sită se scurge orezul și se clătește sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
2
Cu un cuțit înjumătățiți fasolea de vanilie pe lungime și răzuiți semințele într-o cratiță grea de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuțit
3
Adăugați păstăi, orez, lapte, smântână, zahăr, unt, nucșoară și un vârf de sare. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând ocazional și fierbeți, parțial acoperit, la foc moderat, amestecând ocazional, 25 de minute, sau până când orezul este fraged și amestecul este cremos, dar încă slăbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Nucșoară
Cremă
Zahăr
Lapte
Orez
Sare
4
Scoateți tigaia de pe foc și aruncați păstăia. Intr-o cana mica se presara gelatina peste 1 lingura apa rece si se lasa sa se inmoaie 1 minut. Se amestecă amestecul de gelatină în amestecul de orez fierbinte până se dizolvă gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Ungeți ușor o tigaie cu arc de 9 inci și tapetați cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Folie De Plastic
6
Se toarnă budinca în tigaie și se răcește pe un raft. Se răcește budinca, acoperită, până la fermitate, cel puțin 3 ore și până la 1 zi.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Pregătiți o tavă tapetată cu hârtie de ceară. Tăiați rubarba și tăiați tulpinile transversal în bucăți de 1 inch. Într-o tigaie grea de 12 inci aduceți apa și zahărul la fierbere, amestecând până când zahărul este dizolvat și fierbeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Tigaie
2
Adăugați rubarba și braconajul la foc mic, fără a amesteca, până când sunt fragede, dar nu se destramă, aproximativ 10 minute. Cu o lingură cu fante transferați bucățile de rubarbă așa cum sunt gătite în tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
3
Se toarnă siropul printr-o sită într-un castron și se întoarce în tigaie. Se fierbe siropul până când ajunge la stadiul de bilă moale (Vezi nota, de mai sus; 238 buc.F.), aproximativ 10 minute (siropul va fi redus la aproximativ 1 cană) și se menține cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Sita
Bol
4
Scoateți partea din tigaia cu formă de arc și inversați o farfurie de servire peste budinca de orez. Inversați budinca pe farfurie și îndepărtați fundul tăvii și folia de plastic. Aranjați rubarba decorativ deasupra budincii și periați cu sirop cald. Se răcește budinca de orez cu rubarbă, neacoperită, până la rece, cel puțin 1 oră și până la