Dacă 89 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Budinca de orez dovleac ar putea fi un remarcabil fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 8 porții cu 396 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Dacă aveți dovleac solid, sare, cuișoare măcinate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Budinca De Orez Cu Dovleac, Budinca De Orez Cu Dovleac, și Budinca De Orez Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați primele șapte ingrediente. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Amestecați treptat o cantitate mică de ouă; întoarceți-le pe toate în tigaie. Aduceți la fierbere ușoară, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Nucșoară Măcinată Sau
2
Scoateți din căldură. Se amestecă orezul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
3
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
4
Coaceți, neacoperit, la 375 de Centimetre timp de 25-30 de minute sau până când un cuțit introdus în apropierea centrului iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Petreceri
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Serviți cald cu înghețată, dacă doriți. Refrigerați resturile.