Budinca De Orez Brun Cu Ghimbir
Budinca de orez brun cu ghimbir ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 292 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, ghimbir, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 33 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Orez Brun, Budinca De Orez Brun, și Budinca De Orez Brun Cremos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Ungeți un vas de copt de 4-6 căni.
Întindeți orezul gătit uniform în vasul de copt.
Într-o cratiță, topiți untul la foc mediu.
Adăugați lapte, zahăr, ghimbir, scorțișoară și sare și gătiți, amestecând frecvent, timp de două minute. Scoateți focul și lăsați să se răcească.
Bateți ouăle bătute în amestecul de lapte până se combină bine.
Se toarnă amestecul de lapte peste orez.
Coaceți până când budinca s-a setat (poate fi încă jiggly la mijloc) aproximativ 45 de minute.