Budinca De Orez
Budinca de orez ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 348 calorii. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați stafide aurii, sare, ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați A rămas peste orez? Faceți budincă de orez, Orez Brun Budinca De Orez, și Orez Kheer (Budinca De Orez) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un cuptor olandez greu; aduceți la foc mic la foc mediu-mare (aproximativ 15 minute). Se amestecă orezul și sarea; reduceți căldura la mediu și gătiți 45 de minute sau până când orezul este fraged. Amestecați ocazional, aproximativ la fiecare 5 până la 10 minute inițial, apoi pe măsură ce budinca începe să se îngroașe, urmăriți și amestecați la fiecare câteva minute pentru a preveni lipirea. Nu fierbeți.
Așezați oul într-un castron; adăugați treptat 1 cană de amestec de orez fierbinte în ou, amestecând constant cu un bici. Întoarceți amestecul de ouă în tigaie; gatiti 1 minut.
Adăugați stafide, amaretto, vanilie și smântână; se amestecă bine.
Se presară cu scorțișoară, dacă se dorește.