Budinca De Lapte Moale
Budinca de lapte moale este o fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 88 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână gelatină, lapte cu aromă de căpșuni, gem de căpșuni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Chocolat Chunk Banana cânepă lapte pâine budinca cu cânepă lapte Caramel, Pâine moale și masticabilă cu lapte de cocos, și Biscuiți moi și masticabili cu unt de arahide și ciocolată cu lapte (fără gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 1/4 cană de lapte cu aromă de căpșuni într-o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru; se presară cu gelatină fără aromă. Se amestecă la foc mediu-mic până se dizolvă gelatina, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă încă 2 3/4 căni de lapte cu aromă de căpșuni și apă cu flori de trandafir (opțional).
Se toarnă în mod egal în boluri de 5 până la 6 uncii. Acoperiți și răciți până când este setat, aproximativ 2 ore sau până la 1 zi.
Într-un castron mic, amestecați dulceața de căpșuni pentru a se înmuia, apoi punctați uniform pe budinci.