Budinca De Lapte
Budinca de lapte bătut ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 402 calorii, 4G de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 58 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, extract de vanillan, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Lapte, Budinca De Ciocolata Cu Lapte, și Prăjituri Cu Budincă De Lapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați gelatina cu 1/4 cană de apă într-un castron mic sau cană de măsurare și lăsați să stea 3 minute. Într-o cratiță mică, la foc mediu, combinați 1/2 cană de smântână și zahăr. Gatiti, amestecand, pana cand zaharul s-a dizolvat.
Se ia de pe foc și se amestecă gelatina. Într-un castron mare, combinați zeama, vanilia și crema rămasă. Se amestecă amestecul de cremă caldă. Ulei ușor șase ramekine de 6 uncii. Împărțiți amestecul uniform între ramekine. La frigider, acoperit, 3 ore sau peste noapte. Pentru a servi, rulați un cuțit în jurul marginii fiecărui ramekin și inversați pe farfurii.