Budinca De Eggnog
Budinca de ouă este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 170 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați amestecul instant de budincă de vanilie, cuișoare măcinate, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Budinca de paine croissant Eggnog cu sirop de eggnog Caramel, Budinca De Eggnog, și Tort De Budincă Cu Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă amestecul de budincă uscată într-un bol cu scorțișoară, nucșoară, cuișoare și ghimbir până se amestecă bine.
Bateți laptele, amestecând 2 minute sau până când nu rămân bulgări.
Se toarnă budinca în feluri de mâncare și se dă la frigider 2 ore sau până se fixează.