Budinca De Cuscus Cremos
Budinca de cuscus cremoasă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă 80 de cenți pe porție. O porție conține 232 calorii, 10g de proteine, și 1g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți sirop de arțar, apă, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Budinca De Cuscus Calypso, Budinca De Cuscus Cu Miere, și Budinca De Cuscus Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 2/3 cană de apă la fiert; amestecați cuscusul și sarea.
Scoateți din căldură; acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
Adăugați lapte și zahăr; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; se amestecă până când amestecul este ușor gros.
Transferați într-un castron; bateți în ou. Reveniți la cratiță; gătiți, amestecând frecvent, până la crem (aproximativ 5 minute).
Transferați într-un castron curat și amestecați vanilia.
Lăsați budinca să se răcească la temperatura camerei, amestecând ocazional. Se toarna in 4 boluri si se raceste, acoperit slab, timp de cel putin 1 ora.
Stropiți cu sirop de arțar înainte de servire.