Budinca de Crăciun a lui Chocoholic

Budinca de Crăciun a lui Chocoholic
Budinca de Crăciun Chocoholic ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 717 calorii, 12g de proteine, și 50g de grăsime. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână ouă, unt, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 177 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Brioșe Chocoholice, Brownie-ul unui Chocoholic, și Mărturisirea unui Chocoholic.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți o cutie elvețiană de 22 x 31 cm sau similară, apoi tapetați cu hârtie de copt unsă cu unt. Sfat în 1 lingură de cacao, întoarceți cositorul până când este acoperit uniform, apoi atingeți orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3
Pentru burete, bateți ouăle și zahărul cu bătătoare electrice timp de 7 minute sau până când sunt suficient de groase pentru a ține o urmă. Îndoiți făina și cacao, apoi rotiți în unt și pliați. Sfat în staniu, coaceți timp de 10 minute până când este ferm, apoi răciți sub un prosop curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Pentru mousse, bateți gălbenușurile cu zahărul până când sunt groase și palide. Topiți ciocolata și bateți ușor smântâna până când își păstrează forma. Bateți rapid jumătate din smântână și toată ciocolata în amestecul de ouă, apoi pliați ușor restul de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Bateți albușurile până se ating ușor, apoi pliați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Ungeți un lighean de 1,4 litri/2 halbe cu puțin ulei. Aliniați cu folie alimentară, lăsând-o să depășească. Pentru a construi budinca, tăiați un cerc de burete pentru a se potrivi cu fundul bazinului și puneți-l înăuntru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Tăiați șapte dreptunghiuri înclinate de aproximativ 10 cm lungime de burete și fixați-le strâns în jurul vasului.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se presară cu cea mai mare parte a amestecului de cafea și Tia Maria. Umpleți vasul la jumătate cu mousse, apoi, folosind ce a mai rămas din burete, acoperiți mousse-ul cu un cerc de tort care se potrivește perfect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Rom Malibu Cu Aromă De Nucă De Cocos1-1/2 Oz. Rom Malibu Cu Aromă De Nucă De Cocos
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Se presară cu amestecul de cafea rămas. Se pune lingura în restul de mousse, apoi se acoperă cu folia alimentară care depășește. Se răcește cel puțin 4 ore până când este ferm (ideal peste noapte), apoi se întoarce pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate
10
Pentru topping, încălziți ușor toate ingredientele într-un castron peste o tigaie cu apă clocotită până când ciocolata se topește. Se lasă să se răcească, amestecând ocazional, până când este gros și lucios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Se întinde peste budinca transformată, apoi se acoperă cu boabele de cacao acoperite cu ciocolată și buclele de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Hârtie De OrezHârtie De Orez

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Budinca poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiCrăciun
Revista