Budinca de Crăciun a lui Chocoholic
Budinca de Crăciun Chocoholic ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 717 calorii, 12g de proteine, și 50g de grăsime. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână ouă, unt, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 177 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Brioșe Chocoholice, Brownie-ul unui Chocoholic, și Mărturisirea unui Chocoholic.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Ungeți o cutie elvețiană de 22 x 31 cm sau similară, apoi tapetați cu hârtie de copt unsă cu unt. Sfat în 1 lingură de cacao, întoarceți cositorul până când este acoperit uniform, apoi atingeți orice exces.
Pentru burete, bateți ouăle și zahărul cu bătătoare electrice timp de 7 minute sau până când sunt suficient de groase pentru a ține o urmă. Îndoiți făina și cacao, apoi rotiți în unt și pliați. Sfat în staniu, coaceți timp de 10 minute până când este ferm, apoi răciți sub un prosop curat.
Pentru mousse, bateți gălbenușurile cu zahărul până când sunt groase și palide. Topiți ciocolata și bateți ușor smântâna până când își păstrează forma. Bateți rapid jumătate din smântână și toată ciocolata în amestecul de ouă, apoi pliați ușor restul de cremă.
Bateți albușurile până se ating ușor, apoi pliați.
Ungeți un lighean de 1,4 litri/2 halbe cu puțin ulei. Aliniați cu folie alimentară, lăsând-o să depășească. Pentru a construi budinca, tăiați un cerc de burete pentru a se potrivi cu fundul bazinului și puneți-l înăuntru.
Tăiați șapte dreptunghiuri înclinate de aproximativ 10 cm lungime de burete și fixați-le strâns în jurul vasului.
Se presară cu cea mai mare parte a amestecului de cafea și Tia Maria. Umpleți vasul la jumătate cu mousse, apoi, folosind ce a mai rămas din burete, acoperiți mousse-ul cu un cerc de tort care se potrivește perfect.
Se presară cu amestecul de cafea rămas. Se pune lingura în restul de mousse, apoi se acoperă cu folia alimentară care depășește. Se răcește cel puțin 4 ore până când este ferm (ideal peste noapte), apoi se întoarce pe o farfurie.
Pentru topping, încălziți ușor toate ingredientele într-un castron peste o tigaie cu apă clocotită până când ciocolata se topește. Se lasă să se răcească, amestecând ocazional, până când este gros și lucios.
Se întinde peste budinca transformată, apoi se acoperă cu boabele de cacao acoperite cu ciocolată și buclele de ciocolată.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Budinca poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "