Budinca de citrice de vară indiană cu ghimbir și Caramel sărat

Budinca de citrice de vară indiană cu ghimbir și Caramel sărat
Budinca de citrice de vară indiană cu Snaps de ghimbir și Caramel sărat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 1126 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,54 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Dacă aveți la îndemână sare, coajă de portocală din sânge, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Covrig De Caramel Sărat Se Fixează, Covrig De Caramel Sărat Se Fixează, și Covrig De Caramel Sărat Se Fixează pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Unt și ușor zahăr 4 ramekins (aproximativ 6 uncii Dimensiune). Într-un mixer, combinați gălbenușurile, laptele de unt, sucul și coaja și bateți până se combină bine. Reduceți viteza la scăzut și adăugați încet făina cernută, zahărul și sarea până când se combină. Bateți albușurile de ou cu un atașament de bici până obțineți vârfuri rigide, apoi combinați cele două amestecuri împăturindu-le ușor, puțin câte puțin. Împărțiți uniform între ramekins apoi coaceți într - o baie de apă-setați ramekins într-o tavă de prăjire și umpleți cu apă la jumătatea părților laterale ale ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Coaceți la cuptor timp de 60 de minute până când partea superioară se întoarce când este presată ușor și prăjiturile au o culoare aurie ușoară. Se lasă să se răcească ușor, apoi se răstoarnă cu grijă pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Împărțiți cookie-urile în bucăți și puneți-le în robotul de bucătărie. Pulse până când aveți o miez fin, apoi adăugați unt, sare, melasă, zahăr și albus de ou. Pulsează din nou până când ai un aluat neted, apoi folosește o spatulă dezactivată pentru a unge un strat subțire pe o foaie de prăjituri (dacă nu folosești o tavă antiaderentă, unge-o cu unt sau tapetează cu un silpat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade timp de 10 minute. Se lasă să se răcească ușor înainte de a scoate din tavă pentru a se răci pe blatul bancului. Împărțiți-vă în bucăți de dimensiuni individuale înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista