Budinca de ciocolată a lui Clio Goodman este o fără gluten desert. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 573 calorii. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 438 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Budincă de ciocolată fără ouă / budincă ușoară S, Budincă de pâine cu ciocolată cu două sosuri de ciocolată și scoarță de migdale, și Budincă de pâine cu ciocolată cu nuci și chipsuri de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, amestecați energic laptele, smântâna, gălbenușurile de ou, zahărul, pudra de cacao, amidonul de porumb și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se incalzeste, 3-4 minute.
3
Adăugați ciocolată și continuați să gătiți, amestecând constant, până când budinca începe să se îngroașe, 14-15 minute. (Odată ce puteți ridica telul din budincă și lasă o umbră slabă, este gata. Budinca va părea destul de slăbită, dar se va îngroșa și mai mult pe măsură ce se răcește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Strecurați budinca printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, presând budinca prin sită cu o spatulă de silicon.
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De Copt
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se răcește la temperatura camerei timp de 10 minute, se apasă un strat de folie de plastic pe suprafața budincii și se răcește până se răcește complet, 2 ore.