Budinca De Ciocolata-Menta
Budinca de ciocolată-mentă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 240 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de cacao, ciocolată semidulce, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 27%. Rețete similare includ Budinca De Menta De Ciocolata, Budinca De Menta De Ciocolata, și Biscuiți Cu Budincă De Ciocolată Cu Mentă.
Instrucțiuni
Încălziți laptele la foc mediu-mare într-o cratiță mică și grea la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți).
Scoateți din căldură; adăugați menta.
Lăsați să stea 15 minute; strecurați amestecul de lapte printr-o sită într-un bol, rezervând lapte. Aruncați solidele. Întoarceți laptele în tigaie; amestecați zahărul, amidonul de porumb, cacao și sarea. Întoarceți tigaia la foc mediu; se aduce la fierbere, amestecând constant cu un bici până când amestecul se îngroașă.
Puneți gălbenușurile de ou într-un bol mediu; adăugați treptat jumătate din amestecul de lapte fierbinte, amestecând constant cu un bici.
Adăugați amestecul de ou în tigaie; se aduce la fierbere, amestecând constant. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; adăugați vanilie și ciocolată, amestecând până se topește ciocolata.
Turnați budinca într-un bol; acoperiți suprafața budincii cu folie de plastic. Chill.
Garnisiți cu crengute de mentă, dacă doriți.