Budinca De Ciocolata Cu Unt De Arahide
O porție conține 411 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați napolitane de ciocolată, extract de vanillan, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Ciocolata Cu Unt De Arahide, Budinca De Ciocolata Cu Unt De Arahide, și Plăcintă Cu Budincă Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Într-o cratiță grea la foc mediu, combinați zahărul și amidonul de porumb.
Adăugați 1/4 cană de apă și bateți până se omogenizează.
Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile de ou.
Adăugați jumătate și jumătate, bătând până se combină. Adăugați treptat amestecul de ouă în amestecul de amidon de porumb din cratiță, amestecând constant, până când amestecul fierbe. Se fierbe 1 minut, amestecând constant până se îngroașă.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Adăugați untul de arahide, amestecând pentru a combina.
Aranjați jumătate din napolitane de ciocolată în fundul unui vas de copt de 1 1/2 litru; întindeți jumătate din budincă peste napolitane. Aranjați napolitane rămase de-a lungul marginii exterioare a vasului de copt.
Întindeți jumătatea rămasă din budincă.
Într-un bol metalic sau de sticlă, bateți albușurile la viteză mare cu un mixer până se spumează.
Adăugați crema de tartru și zahăr și bateți albușurile până când zahărul se dizolvă și se formează vârfuri moi.
Întindeți bezea peste budincă, sigilând până la marginea vasului.
Coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 25 de minute.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de servire.