Budinca De Ciocolata Cu Lapte
Budinca de ciocolată cu lapte este o fără gluten desert. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 426 calorii. Dacă aveți la îndemână ciocolată cu lapte, extract de vanillan, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Budinca De Ciocolata Cu Lapte, Budinca De Ciocolata Cu Lapte, și Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale.
Instrucțiuni
Puneți ciocolata într-un castron un mic amestec bowl.In un al doilea bol de amestecare, amestecați împreună zahărul, cacao, amidonul de porumb și sarea; bateți gălbenușurile de ou și 1/2 cană de lapte până smooth.In o cratiță mare la foc mare, aduceți restul de 1 cană de lapte și 1/2 cană de smântână la foc mic.
Se toarnă amestecul de lapte fierbinte în castron cu ciocolată și se bate până se omogenizează.
Șoptind constant, turnați încet amestecul de ciocolată fierbinte în amestecul de ouă până când se încorporează complet și se dizolvă cacao.Întoarceți crema în cratiță. Gatiti, amestecand continuu, la foc mediu, pana se ingroasa, aproximativ 10 minute (a mea a fost groasa in cinci, moment in care am redus focul la minim si l-am fiert inca un minut sau doua). Nu lăsați amestecul să ajungă la foc mic. Dacă crema începe să se aburească puternic, amestecați-o, de pe foc, cu o clipă înainte de a o readuce în plită. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine. Se amestecă vanilia.
Așezați o bucată de hârtie cerată sau pergament peste budincă și lăsați-o să se răcească aproximativ 30 de minute la temperatura camerei.
Se transferă la frigider pentru a se răci.Când budinca este răcită, bateți smântâna până se formează vârfuri. Bateți în zahăr și vanilie.
Puneți budinca în pahare cu frisca.