Budinca De Ciocolata Cu Lapte

Budinca De Ciocolata Cu Lapte
Budinca de ciocolată cu lapte este o fără gluten desert. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 426 calorii. Dacă aveți la îndemână ciocolată cu lapte, extract de vanillan, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Budinca De Ciocolata Cu Lapte, Budinca De Ciocolata Cu Lapte, și Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale.

Instrucțiuni

1
Puneți ciocolata într-un castron un mic amestec bowl.In un al doilea bol de amestecare, amestecați împreună zahărul, cacao, amidonul de porumb și sarea; bateți gălbenușurile de ou și 1/2 cană de lapte până smooth.In o cratiță mare la foc mare, aduceți restul de 1 cană de lapte și 1/2 cană de smântână la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Se toarnă amestecul de lapte fierbinte în castron cu ciocolată și se bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Șoptind constant, turnați încet amestecul de ciocolată fierbinte în amestecul de ouă până când se încorporează complet și se dizolvă cacao.Întoarceți crema în cratiță. Gatiti, amestecand continuu, la foc mediu, pana se ingroasa, aproximativ 10 minute (a mea a fost groasa in cinci, moment in care am redus focul la minim si l-am fiert inca un minut sau doua). Nu lăsați amestecul să ajungă la foc mic. Dacă crema începe să se aburească puternic, amestecați-o, de pe foc, cu o clipă înainte de a o readuce în plită. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă încălzită (soiul Conservat Funcționează)Frișcă încălzită (soiul Conservat Funcționează)
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Hârtie De OrezHârtie De Orez
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Așezați o bucată de hârtie cerată sau pergament peste budincă și lăsați-o să se răcească aproximativ 30 de minute la temperatura camerei.
5
Se transferă la frigider pentru a se răci.Când budinca este răcită, bateți smântâna până se formează vârfuri. Bateți în zahăr și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
6
Puneți budinca în pahare cu frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista