Budinca de ciocolată cu lapte este o fără gluten desert. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 426 calorii. Dacă aveți la îndemână ciocolată cu lapte, extract de vanillan, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Budinca De Ciocolata Cu Lapte, Budinca De Ciocolata Cu Lapte, și Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale.
Instrucțiuni
1
Puneți ciocolata într-un castron un mic amestec bowl.In un al doilea bol de amestecare, amestecați împreună zahărul, cacao, amidonul de porumb și sarea; bateți gălbenușurile de ou și 1/2 cană de lapte până smooth.In o cratiță mare la foc mare, aduceți restul de 1 cană de lapte și 1/2 cană de smântână la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Hârtie De Orez
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Se toarnă amestecul de lapte fierbinte în castron cu ciocolată și se bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Șoptind constant, turnați încet amestecul de ciocolată fierbinte în amestecul de ouă până când se încorporează complet și se dizolvă cacao.Întoarceți crema în cratiță. Gatiti, amestecand continuu, la foc mediu, pana se ingroasa, aproximativ 10 minute (a mea a fost groasa in cinci, moment in care am redus focul la minim si l-am fiert inca un minut sau doua). Nu lăsați amestecul să ajungă la foc mic. Dacă crema începe să se aburească puternic, amestecați-o, de pe foc, cu o clipă înainte de a o readuce în plită. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă încălzită (soiul Conservat Funcționează)
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Hârtie De Orez
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Așezați o bucată de hârtie cerată sau pergament peste budincă și lăsați-o să se răcească aproximativ 30 de minute la temperatura camerei.
5
Se transferă la frigider pentru a se răci.Când budinca este răcită, bateți smântâna până se formează vârfuri. Bateți în zahăr și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional