Budinca De Ciocolata-Alune

Budinca De Ciocolata-Alune
Budinca de ciocolată-alune este o fără gluten și vegetarian desert. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 97 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați procentul de lapte, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 14%. Încercați Budinca De Alune De Ciocolata, Budincă Decadentă De Alune-Ciocolată, și Tort De Budincă De Ciocolată-Alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați amidonul de porumb cu 1/2 cană de lapte într-un castron până când amidonul de porumb se dizolvă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți restul de 1 1/2 căni de lapte, ciocolată, zahăr și sare într-o cratiță mică la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până se topește ciocolata. Ridicați focul la mediu; gatiti, batand ocazional, pana aproape fierbe (aburul se va ridica de la suprafata). Se amestecă din nou amestecul de amidon de porumb-lapte până se omogenizează; se adaugă în cratiță într-un jet subțire, amestecând constant. Aduceți budinca la foc mic, continuând să bateți. Se fierbe la foc mic, amestecând constant, încă 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Turnați budinca într-un castron sau patru căni de 5 uncii; apăsați folie de plastic pe suprafața budincii pentru a preveni formarea unei piele. Refrigerați cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se servește rece.
5
Auto
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista