Budinca de Caramel-orez cu topping de Marshmallow
Budinca de Caramel-orez cu topping de Marshmallow este un fără gluten desert. O porție conține 227 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de orez suplimentar, marshmallows, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă de pâine cu cartofi dulci cu topping de Marshmallow, Budincă de pâine Mocha cu Topping de Caramel, și Caramel marshmallow Rice Krispie tratează pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apă și orez la fiert în cratiță mare; capac. Fierbeti la foc mic 15 min.
Se amestecă laptele; bucătar; neacoperit, 25 min. sau până când orezul este fraged, amestecând frecvent. (Nu gătiți prea mult.
Amestecul trebuie să semene cu fulgi de ovăz groși.)
Adăugați caramele; gatiti 5 min. sau până se topește, amestecând frecvent. Se amestecă vanilia.
Se toarnă în 2-qt. caserola; se acoperă cu marshmallows.
Căldură broiler. Budinca de fierbere, 6 inci de la căldură, 3 până la 5 min. sau până când marshmallows se rumenesc ușor.