Budinca de banane vegane în stil sudic
Budinca de banane vegană în stil sudic este o fără lactate desert. Această rețetă face 6 porții cu 568 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte de orez, sare, făină de tapioca și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă De Pâine În Stil Sudic, Pansament Vegan În Stil Sudic, și Budinca De Banane Din Sud pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați și zdrobiți patru dintre banane.
Adăugați vanilia la aceasta și dați deoparte.Se taie banana rămasă în discuri mici și se lasă deoparte.Feliați fiecare dintre cookie-urile snickerdoodle în jumătate, astfel încât să aveți două cercuri mici pentru fiecare cookie. Set aside.In o cratiță din oțel inoxidabil, măsurați tapioca. Bateți încet laptele de orez, astfel încât să nu se formeze bulgări.
Adăugați sarea și uleiul.Întoarceți focul pe aragaz și încălziți amestecul de tapioca și lapte de orez, șoptind pe măsură ce începe să se încălzească. Când vine vorba de fierbere, va forma o pastă groasă – asigurați-vă că bateți în această parte a gătitului sau veți obține bulgări mari.Odată ce a ajuns la fierbere, bateți timp de 30 de secunde și scoateți-l de pe foc. Amestecați imediat piureul de banane și siropul de agave până când sunt încorporate în tapioca – nu exagerați.În timp ce amestecul se răcește, începeți să asamblați budinca. Fie în șase feluri mici de înghețată, fie într-o caserolă de dimensiuni mici, așezați prăjiturile Snickerdoodle și feliile de banane (Vezi notele de mai jos).Se dă la frigider până se răcește. Budinca nu se va întări, dar va fi moale și cremoasă. Acest lucru trebuie făcut în aceeași zi în care este servit, dar va rezista câteva zile într-un recipient acoperit în frigider.