Budinca De Banane
Budinca de banane ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 415 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 45 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de tort de lire sterline, amidon de porumb, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cum se face budinca de Chia – și un Parfait de budincă de chia cu banane de căpșuni, Budinca De Banane, și Budinca De Banane.
Instrucțiuni
Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime și folosiți spatele cuțitului sau o lingură pentru a răzui semințele din păstăi (salvați păstăia pentru a face zahăr vanilat).
Adăugați semințele de vanilie, laptele, gălbenușurile de ouă, zahărul și amidonul de porumb într-un blender și amestecați până se omogenizează.Treceți amestecul printr-o strecurătoare de ceai cu plasă fină și într-o cratiță.
Încălziți cratița la foc mediu-mic și folosiți o spatulă de silicon pentru a răzui continuu fundul și părțile laterale ale oalei pentru a împiedica budinca să se ardă.Continuați încălzirea și amestecarea până când amestecul se îngroașă, dar nu lăsați-l să fiarbă.
Scoateți vasul de pe foc și lăsați amestecul să se răcească la temperatura camerei. Puteți accelera acest lucru, dar scufundând fundul oalei într-un castron cu apă cu gheață în timp ce amestecați. Când budinca s-a răcit, pliați în frisca.Curățați și tăiați bananele în runde subțiri și tapetați fundul a 6 pahare mici sau ramekins cu banane. Puneți un strat de budincă de vanilie deasupra, apoi adăugați un strat de tort de lire sterline. Dacă mai aveți loc, Adăugați mai multe banane, apoi acoperiți cu un strat de budincă. Acoperiți și refrigerați peste noapte.