Budinca De Banane

Budinca De Banane
Budinca de banane ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 415 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 45 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de tort de lire sterline, amidon de porumb, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cum se face budinca de Chia – și un Parfait de budincă de chia cu banane de căpșuni, Budinca De Banane, și Budinca De Banane.

Instrucțiuni

1
Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime și folosiți spatele cuțitului sau o lingură pentru a răzui semințele din păstăi (salvați păstăia pentru a face zahăr vanilat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 6 Căni (1,5 Litri) De ApăAproximativ 6 Căni (1,5 Litri) De Apă
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Adăugați semințele de vanilie, laptele, gălbenușurile de ouă, zahărul și amidonul de porumb într-un blender și amestecați până se omogenizează.Treceți amestecul printr-o strecurătoare de ceai cu plasă fină și într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Încălziți cratița la foc mediu-mic și folosiți o spatulă de silicon pentru a răzui continuu fundul și părțile laterale ale oalei pentru a împiedica budinca să se ardă.Continuați încălzirea și amestecarea până când amestecul se îngroașă, dar nu lăsați-l să fiarbă.
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Scoateți vasul de pe foc și lăsați amestecul să se răcească la temperatura camerei. Puteți accelera acest lucru, dar scufundând fundul oalei într-un castron cu apă cu gheață în timp ce amestecați. Când budinca s-a răcit, pliați în frisca.Curățați și tăiați bananele în runde subțiri și tapetați fundul a 6 pahare mici sau ramekins cu banane. Puneți un strat de budincă de vanilie deasupra, apoi adăugați un strat de tort de lire sterline. Dacă mai aveți loc, Adăugați mai multe banane, apoi acoperiți cu un strat de budincă. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Prăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, DezghețatăPrăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, Dezghețată
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(carton Bloc)(carton Bloc)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista