Bucăți de sticlă

Bucăți de sticlă
Bucăți de sticlă ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție conține 363 calorii, 4G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru 81 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 8. Această rețetă de la Allrecipes are 71 de fani. Un amestec de amestec Jell-O, amestec lime Jell-O, crumbs graham cracker și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Soia bucăți sos - cum sa faci masa Maker Curry-soia bucăți s, Vitralii Jello (de asemenea, cunoscut sub numele de sticlă spartă Jello), și bucăți de soia curry (meal Maker curry), cum se fac bucăți de soia curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă gelatina de cireșe în 1 cană de apă clocotită. Când se dizolvă, se amestecă 1/2 cană de apă rece și se toarnă într-o tigaie pătrată de opt sau nouă inci. Se dă la frigider până când este ferm. Repetați acest proces cu aromele de tei și portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De CireșeGelatină Cu Aromă De Cireșe
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Într-o tigaie mică de sos, amestecați gelatina de lămâie cu siropul de ananas. Aduceți amestecul la fierbere în timp ce amestecați constant. Când gelatina este dizolvată, se lasă deoparte și se lasă să se răcească la temperatura camerei până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De LămâieGelatină Cu Aromă De Lămâie
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Odată ce gelatina de cireșe, tei și portocale este fermă, tăiați în cuburi de 1 până la 2 inci. Bateți frișca în vârfuri rigide și pliați-o în amestecul de ananas cu lămâie. Îndoiți cuburile de gelatină în amestecul de frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De PortocaleGelatină Cu Aromă De Portocale
Lamaie GumaLamaie Guma
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
4
Se toarnă amestecul de gelatină și frișcă într-o tigaie cu tub de 9 inch cu cracker cu unt și graham. Se răcește câteva ore înainte de a se desface.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi Butterfinger, Tocate GrosierBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi Butterfinger, Tocate Grosier
Lamaie GumaLamaie Guma
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista