Buchtel (rulouri dulci umplute cu fructe în stil austriac)
Nevoie de o garnitură vegetariană? Buchtel (rulouri dulci umplute cu fructe în stil austriac) ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 122 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, unt, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Rulouri De Moară De Vânt Umplute Cu Fructe, Tafelspitz (Carne De Vită Fiartă În Stil Austriac), și Friptură în stil austriac cu salată de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați drojdia, 2 linguri de zahăr și apă într-un castron și amestecați pentru a combina. Puneți deoparte și așteptați ca drojdia să înceapă să baloneze. Odată ce drojdia a fost activată, combinați amestecul de drojdie cu lapte, unt și ou bătut și amestecați bine.
Bateți împreună 3 căni și zahărul rămas.
Se toarnă amestecul de drojdie peste făină și se amestecă cu o lingură de lemn până se formează aluatul. Continuați să frământați cu mâinile, adăugând făina rămasă după cum este necesar până când aluatul se reunește și nu se mai lipeste de mâini. Continuați să frământați încă 10 minute. Acoperiți aluatul cu un prosop de bucătărie curat și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 2 ore.
Odată ce aluatul și-a dublat dimensiunea, loviți-l în jos și întoarceți-l pe o suprafață făinoasă. Pat într-un dreptunghi mare și împărțiți în 8 bucăți egale. Apăsați fiecare piesă într-un dreptunghi de 3 pe 5 inci.
Așezați 1 lingură de conserve de fructe în centru, apoi adunați aluatul în jurul conservei ciupind capetele aluatului împreună pentru a sigila. Repetați cu aluatul rămas și conservele.
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați buchtel umplut într - o tigaie cu unt de 9 pe 5 inci în două rânduri de patru și lăsați să crească într-un loc cald timp de 30 de minute (buchtelul se va împinge unul împotriva celuilalt).
Ungeți buchtel cu ou bătut, apoi coaceți buchtel până se rumenesc adânc și gătiți, aproximativ 1 oră.
Scoateți din cuptor și puneți-l pe un suport de răcire. Se lasă să se răcească cel puțin 10 minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.