Buchet De Cupcakes Cu Floarea Soarelui
Buchetul de Cupcakes de floarea-soarelui ar putea satisface pofta americană în aproximativ 1 oră și 55 de minute. Această rețetă fără lactate servește 58 și costă $2.52 pe portie. O porție conține 362 calorii, 50g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de glazură cremoasă bogată și cremoasă, culoare alimentară, frunze de mentă de bomboane și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Cupcakes Cu Floarea Soarelui, Cupcakes Cu Floarea Soarelui, și Cupcakes Gigant De Floarea Soarelui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați o ceașcă de copt din hârtie în miniatură în fiecare dintre cele 58 de căni de mini brioșe. Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie. Umpleți căni de briose 3/4 pline (aproximativ 1 lingură de grămadă fiecare).
Coaceți 10 până la 15 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 5 minute.
Scoateți din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Lingură glazură în castron mediu. Se amestecă zahărul pudră și culoarea alimentară dorită, amestecând pentru a se amesteca complet. Potriviți un vârf de stea deschis (#1
pe o pungă de patiserie și umpleți cu glazură. Pe fiecare cupcake, țeavă 6 linii de la centrul cupcake-ului, până la margine, făcând un "model asemănător spițelor" distanțat uniform pe fiecare. Cu același vârf, începeți în centru și faceți o buclă coborând pe o parte a fiecărei spițe, întorcându-vă la marginea cupcake-ului și urmând următoarea spiță înapoi în centru. Repetați terminarea cu 6 bucle.
Așezați zmeura gumată neagră în centrul fiecărui cupcake.
Așezați 2 foi de hârtie absorbantă în găleată.
Tăiați Oaza uscată pentru a se potrivi în găleată. Treceți frigarui de lemn prin lemn dulce verde. Filetați frunza de mentă pe frigărui și apoi cupcake. Repetați pentru a face 6 flori suplimentare. Aranjați florile în găleată.
Așezați cupcakes rămase pe platou. Depozitați ușor acoperit.