Buche de Noel
Buche de Noel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 488 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, lapte, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 18%. Încercați Buche de Noel, Bûche de Noël., și Buche de Noel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, praful de copt și sarea; pus deoparte. Bateți albușurile cu un mixer electric la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat 1/4 cană de zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari și zahărul se dizolvă, aproximativ 2 până la 4 minute; pus deoparte.
Bateți gălbenușurile de ou într-un bol mare de amestecare cu un mixer electrix la viteză mare, adăugând treptat 1/2 cană de zahăr; bate 5 minute, sau până devine gros și palid.
Adăugați apă și extract de vanilie; bate bine.
Adăugați amestecul de făină; bate doar până se omogenizează. Îndoiți în aproximativ 1/3 din amestecul de albuș de ou. Îndoiți ușor amestecul de albuș de ou rămas.
Ungeți fundul și părțile laterale ale unei tigaie de jeleu de 15"x10". Tapetați cu hârtie de ceară; grăsime și făină.
Întindeți aluatul uniform în tigaie.
Coaceți la 375 timp de 10 minute sau până când izvorăște înapoi când este ușor atins. Cerneti zaharul pudra intr-un dreptunghi de 15" x10 " pe o carpa. Când tortul este gata, slăbiți imediat din părțile laterale ale tigaiei; întoarceți-vă pe pânză. Îndepărtați hârtia de ceară. Începând de la capătul îngust, înfășurați tortul și cârpa împreună; se răcește complet pe un suport de sârmă, cu cusătura în jos.
Desfaceți tort și scoateți prosop.
Întindeți jumătate de glazură de ciocolată pe tort; reroll cu atenție.
Tăiați o felie diagonală de 1 inch grosime de la un capăt al ruloului de tort.
Așezați ruloul de tort pe o farfurie de servire, cu cusătura în jos. Poziționați felia pe partea laterală a ruloului de tort pentru a asambla nodul; folosiți glazura pentru a "lipi" în loc.
Întindeți glazura rămasă peste tort și nod. Dacă glazura este moale, răciți tortul înainte de servire.
Garnisiți cu mentă proaspătă și afine proaspete.
Glazură de ciocolată: într-un castron mare, combinați zahărul pudră și cacao.
Adăugați lapte și unt în amestecul de zahăr; bateți cu un mixer electric la viteză medie până se omogenizează.