Bucatini cu sos de măsline-Caper este un vegetarian felul principal. Pentru $ 2.39 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 678 calorii, 25g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 4. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de fulgi de piper, roșii, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Medalioane de porc cu sos de măsline și Caper, Biban de mare cu sos de citrice-măsline-Caper, și Linguine cu Caper și sos de măsline verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați pastele și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează. Rezervați 1/2 cană apă de gătit, apoi scurgeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Între timp, îngrămădiți usturoiul, 1 lingură de capere și fulgii de ardei roșu pe o tăietură; tocați, apoi zdrobiți cu partea plată a cuțitului unui bucătar pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Carne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Chefs Cuțit
4
Transferați amestecul într-un castron mare și adăugați uleiul de măsline, roșiile, măslinele, restul de 1 lingură de capere și untul. Se amestecă busuiocul și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Aluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați pastele în castron cu amestecul de roșii și aruncați până când untul este topit, adăugând apa de gătit rezervată pentru a se umezi, dacă este necesar. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat