Bucatini cu ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bucatini cu ciuperci. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 396 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,95 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, frișcă grea, ciuperci porcini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 38%. Încercați Bucatini cu Pesto de spanac și ciuperci, Cina in seara asta: Bucatini con Salsicce (Bucatini cu cârnați), și Bucatini cu sos de Skate: Bucatini alla Razza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați porcini și 2/3 cană de apă clocotită într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Se scurge într-o sită peste un castron, rezervând 1/4 cană de lichid de înmuiere. Taie porcini.
Gatiti pastele cu 1 lingura de sare in apa clocotita 10 minute sau pana cand sunt al dente; se scurge într-o strecurătoare peste un castron, rezervând 1/4 cană lichid de gătit.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați șalotă, amestec de ciuperci și usturoi; saut 5 minute, amestecând frecvent. Se amestecă porcini, sherry și 1/4 linguriță sare; gatiti 1 minut sau pana se evapora lichidul.
Se rade fin 1 uncie de brânză; se sfărâmă brânza rămasă. Reduceți căldura la mediu. Se amestecă pastele, 1/4 cană lichid de gătit rezervat, 1/4 cană lichid de înmuiere rezervat porcini, 1/4 cană brânză rasă, smântână, salvie tocată și piper; aruncați bine pentru a combina.
Stropiți cu ulei; aruncă.
Așezați aproximativ 1 1/4 căni de amestec de paste pe fiecare dintre cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 1 lingură de brânză mărunțită.
Garnisiți cu crenguțe de salvie, dacă doriți.