Bucatini alla Carbonara
Reteta Bucatini alla Carbonara ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 432 calorii. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, apă, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Bucatini cu sos de Skate: Bucatini alla Razza, Bucatini Carbonara, și Bucatini Carbonara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați guanciale; gatiti pana cand sunt crocante, amestecand frecvent.
Aduceți 6 litri de apă și sare la fierbere într-o oală de 8 litri.
Adăugați paste în oală; se amestecă. Acoperiți; întoarceți apa la fierbere. Descoperiți și gătiți 10 minute sau până aproape al dente.
Scurgeți pastele într-o strecurătoare peste un castron, rezervând 1/2 cană de apă de gătit.
Combinați 1/4 cană de apă de gătit rezervată, 1/2 cană de brânză și ingredientele rămase într-un castron, amestecând bine.
Adăugați amestecul de ouă și pastele la guanciale.
Puneți tigaia la foc mic. Gatiti 5 minute sau pana cand sosul se ingroasa si pastele sunt al dente, aruncand constant. (Nu gătiți prea mult sau sosul se va coagula.)
Se ia de pe foc. Se amestecă restul de 1/4 cană de apă de gătit rezervată; aruncați pentru a combina.
Așezați aproximativ 1 cană de amestec de paste pe fiecare dintre cele 6 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 2 lingurițe de brânză rămasă.