Bucatini All ' Amatriciana cu chiftele de Mozzarella afumate picante

Bucatini All ' Amatriciana cu chiftele de Mozzarella afumate picante
Bucatini All ' Amatriciana cu chiftele Mozzarella afumate picante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.58 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 781 calorii, 40g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână carne de vită măcinată, piper, brânză mozzarella și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 79 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 85%. Încercați Bucatini All ' Amatriciana cu chiftele de Mozzarella afumate picante, Bucatini cu sos picant de rosii (bucatini All ' amatriciana), și Bucatini all ' amatriciana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru sos: într-o tigaie mare și grea, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați pancetta și gătiți, amestecând continuu, până se rumenesc, aproximativ 5 până la 7 minute. Folosind o lingură cu fante, scoateți pancetta și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4
Adăugați ceapa și gătiți timp de 5 minute. Se amestecă fulgii de usturoi și ardei roșu și se fierbe până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
5
Adăugați roșiile, 1/2 linguriță sare, 1/2 linguriță piper negru și pancetta gătită. Se fierbe, neacoperit, la foc mediu-mic până când sosul se îngroașă, aproximativ 15 minute. Se amestecă brânza și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Piper NegruPiper Negru
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
TomateTomate
BrânzăBrânză
SosSos
SareSare
6
Pentru chiftele: poziționați un suport pentru cuptor în 1/3 inferior al cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Într-un castron mare, combinați ceapa, 1/2 cană pătrunjel, 2/3 cană parmezan, pesmet, ou, ketchup, usturoi, fulgi de ardei roșu, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
PesmetPesmet
ParmezanParmezan
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați carnea de vită și vițel. Folosind mâinile, combinați toate ingredientele ușor, dar bine. Formați amestecul de carne în chiftele de 16 (1 1/2 inch diametru) și așezați-le pe foaia de copt pregătită. Faceți o gaură în centrul fiecărei chiftele și așezați un cub de mozzarella în interior. Reformați chifteaua astfel încât mozzarella să fie complet acoperită cu amestecul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
ChifteleChiftele
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Coaceți chiftelele timp de 15 minute până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferme la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
12
Se scurge și se pune într-un castron mare de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Adăugați chiftelele și sosul. Aruncați ușor și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ChifteleChiftele
SosSos
14
Se presară cu pătrunjelul rămas și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PătrunjelPătrunjel

Ingrediente

1Bucăți de caramele Heath Barpiper negru proaspăt măcinat, plus mai mult pentru condimentepiper negru proaspăt măcinat, plus mai mult pentru condimente791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPesmet în stil ItalianPesmet în stil Italian4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.bucatini sau alte paste lungibucatini sau alte paste lungi3971 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.nucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentarenucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentare1lingura. otet de vin rosupachet mix natural pentru prăjituripachet mix natural pentru prăjituri1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate, plus 1/4 canăpătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate, plus 1/4 cană2căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați3căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1/3 pungă tăiței cu ouă extra-lați1/3 pungă tăiței cu ouă extra-lați23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmambalați șuncă delicată feliată subțireambalați șuncă delicată feliată subțire1Bucăți de caramele Heath Barsare kosher, plus mai mult pentru condimentesare kosher, plus mai mult pentru condimente1Oreos dublu umplutsare kosher, plus mai mult pentru condimentesare kosher, plus mai mult pentru condimente571 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.brânză mozzarella afumată, tăiată în cuburi de 16 (1/2 inch) brânză mozzarella afumată, tăiată în cuburi de 16 (1/2 inch)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1701 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ceapă mică, rasăceapă mică, rasă1701 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pancetta, cubuletepancetta, cubulete1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan ras, plus 1/4 canăparmezan ras, plus 1/4 cană1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPecorino Romano rasăPecorino Romano rasă0Bucăți de caramele Heath Barfulgi de ardei roșu zdrobițifulgi de ardei roșu zdrobiți1pinchCiupiți fulgi de ardei roșu zdrobițiCiupiți fulgi de ardei roșu zdrobiți1ceapa galbena, tocata maruntceapa galbena, tocata marunt
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista