Bucatini All ' Amatriciana cu chiftele de Mozzarella afumate picante
Bucatini All ' Amatriciana cu chiftele Mozzarella afumate picante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.58 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 781 calorii, 40g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână carne de vită măcinată, piper, brânză mozzarella și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 79 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 85%. Încercați Bucatini All ' Amatriciana cu chiftele de Mozzarella afumate picante, Bucatini cu sos picant de rosii (bucatini All ' amatriciana), și Bucatini all ' amatriciana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru sos: într-o tigaie mare și grea, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați pancetta și gătiți, amestecând continuu, până se rumenesc, aproximativ 5 până la 7 minute. Folosind o lingură cu fante, scoateți pancetta și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
4
Adăugați ceapa și gătiți timp de 5 minute. Se amestecă fulgii de usturoi și ardei roșu și se fierbe până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Usturoi
Ceapă
5
Adăugați roșiile, 1/2 linguriță sare, 1/2 linguriță piper negru și pancetta gătită. Se fierbe, neacoperit, la foc mediu-mic până când sosul se îngroașă, aproximativ 15 minute. Se amestecă brânza și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Piper Negru
2 Cepe Roșii Tăiate
Tomate
Brânză
Sos
Sare
6
Pentru chiftele: poziționați un suport pentru cuptor în 1/3 inferior al cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
7
Într-un castron mare, combinați ceapa, 1/2 cană pătrunjel, 2/3 cană parmezan, pesmet, ou, ketchup, usturoi, fulgi de ardei roșu, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Pesmet
Parmezan
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Pătrunjel
Usturoi
Piper
Ceapă
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Adăugați carnea de vită și vițel. Folosind mâinile, combinați toate ingredientele ușor, dar bine. Formați amestecul de carne în chiftele de 16 (1 1/2 inch diametru) și așezați-le pe foaia de copt pregătită. Faceți o gaură în centrul fiecărei chiftele și așezați un cub de mozzarella în interior. Reformați chifteaua astfel încât mozzarella să fie complet acoperită cu amestecul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Chiftele
Carne De Vită
Carne
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
9
Coaceți chiftelele timp de 15 minute până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferme la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
12
Se scurge și se pune într-un castron mare de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
13
Adăugați chiftelele și sosul. Aruncați ușor și condimentați cu sare și piper, după gust.