Brânză și roșii umplute cu măsline

Brânză și roșii umplute cu măsline
Roșiile umplute cu brânză și măsline ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. Această rețetă servește 4. O porție conține 97 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână roșii, busuioc, măsline kalamatan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Brânză și roșii umplute cu măsline, Roșii Cherry Umplute Cu Măsline Și Brânză De Capră, și Roșii Campari umplute cu brânză albastră și măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Tăiați blaturile de pe roșii; aruncați. Scoateți cu grijă pulpa de roșii, lăsând cojile intacte; tocați mărunt pulpa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
3
Combinați pulpa cu ingredientele rămase.
4
Așezați cojile de roșii într-un vas de copt pătrat de 8 inci. Împărțiți amestecul de pulpă uniform între cojile de roșii. Se fierbe 2 minute sau până când roșiile încep să se blistereze și toppingul se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista