Brânză Ricotta Proaspătă
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Brânza Ricotta proaspătă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 200 de calorii. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Brânză Ricotta Proaspătă, Clătite cu miere și Ricotta din floare de portocal crud din grâu integral adaptate din clătitele cu miere și ricotta din grâu integral Donna Hay de la "Fresh and Light", și Chiftele cu Ricotta proaspătă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Strecurătoare linie cu 4 straturi de tifon;set în chiuvetă. Aduceți lapte și sare la foc micîn cratiță mare grea peste mediu-înaltcăldură. Se amestecă sucul de lămâie.
Lăsați să fiarbă până cândse formează curcani, 1 până la 2 minute.
Folosind o lingură sau un skimmer cu fante fine, scoateți cașul din tigaie și transferați-l în strecurătoare căptușită cu pânză.
Lăsați să se scurgă1 minut (cașul va fi încă puțin umed).
Transferați cașul în castron mediu. Acoperiți șise răcește până la rece, aproximativ 3 ore. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.