Brânză Ravioli Coace
Cheesy Ravioli coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 564 calorii, 30g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 302 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână unt, parmezan, sos de spaghete și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Ravioli La Cuptor Cu Brânză, Lasagna Ravioli Cu Brânză, și Ravioli Ușor De Brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Gatiti ravioli conform indicatiilor pachetului.
Între timp, într-o cratiță mare, topiți untul. Se amestecă făina, sarea și nucșoara până se omogenizează; adăugați treptat lapte și vin. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 1 minut sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc. Se amestecă busuiocul, 1 cană de brânză mozzarella și 1/4 cană de parmezan.
Scurgeți ravioli; aruncați cu amestec de sos.
Transferați la un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt. Se acoperă cu 1 cană de brânză mozzarella și sos marinara; se presară cu brânzeturile rămase.
Se acoperă și se coace la 375 CP timp de 30 minute. Descoperiți; coaceți cu 5-10 minute mai mult sau până când se clocotește.
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru Ravioli. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Raventos i Blanc De La Finca Brut cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
![Raventos și Blanc De La Finca Brut]()
Raventos și Blanc De La Finca Brut
Vinul spumant de la finca este fabricat din struguri din cele mai vechi viță de vie din Raventos i Blanc, plantate folosind sistemul gobelet în 1964 în Vinya dels F.Situată pe cele mai înalte terase ale râului Anoia, Podgoria Vinya dels F. Cromssils are soluri marine cu un conținut ridicat de fosile. Aceasta caracterizează structura și compoziția solului acestei podgorii. Carbonații sunt componenta care oferă principala sursă de tipicitate acestui vin spumant cu o expresie salină ridicată. Este un vin spumant cu o identitate și personalitate unice.