Brânză Ramkin
Brânză Ramkin ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 168 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână ou, făină, brânză gruyere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 26%. Rețete similare sunt Brânză Ramkin, Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, și Varză de Bruxelles, măr și Brie brânză la grătar cu brânză de capră bătută.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Întindeți foile de foietaj la o grosime de 1/4 inch pe o suprafață ușor făinată.
Tăiați în pătrate de 3 inci. Apăsați pătratele în cupele a două cutii de briose de 12 căni pentru a face cupe de patiserie.
Într-un castron mediu, bateți împreună oul, laptele, făina, piperul și nucșoara. Se amestecă brânza până se omogenizează uniform. Distribuiți amestecul uniform printre cupele de patiserie.
Coaceți timp de 12 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit, până când patiseria se rumeneste și umplutura s-a umflat. Se răcește în tigăi până când le puteți atinge înainte de a le scoate.
Se servește cald sau la temperatura camerei.