Brânză Proaspătă De Casă
Brânza proaspătă de casă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 580 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 70 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, sare, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Brânză proaspătă de fermier de casă, Sandvișuri de mic dejun de casă cu cârnați de arțar de casă, ou și brânză, și Chorizo Proaspăt De Casă.
Instrucțiuni
Se toarnă laptele într-o oală mare și se încălzește până când temperatura atinge 195 grade F (90 grade C) sau aproape fierbe. Se amestecă constant pentru a preveni arderea pe fundul vasului. Când laptele atinge temperatura, scoateți-l de pe foc și amestecați oțetul.
Lăsați să stea 10 minute.
Aliniați o strecurătoare cu cheesecloth și așezați deasupra chiuvetei sau a unui vas sau bol mare. Laptele trebuie separat într-o parte solidă albă și un lichid gălbui (zer). Se amestecă sarea în lapte, apoi se toarnă prin filtrul căptușit cu pânză.
Lăsați cașul să continue să se scurgă în filtru timp de 1 oră. Aruncați zerul.
După ce brânza s-a terminat de scurs, bateți într-o bilă și scoateți din cârpa de brânză. Înfășurați în plastic și păstrați-l în frigider până când este gata de utilizare. Brânza proaspătă va dura de obicei aproximativ o săptămână.