Brânză Parrano-Rulouri De Cimbru

Brânză Parrano-Rulouri De Cimbru
Brânză Parrano-rulouri de cimbru necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 16 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 121 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această pâine. Un amestec de brânză parrano, apă caldă, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce e bine. Încercați Rulouri de arpagic și cimbru, Rulouri de parmezan și cimbru peste noapte fără frământare, și Brânză la grătar cu cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă zahărul și drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați 2 1/2 căni de făină, cimbru, sare și ou în amestecul de drojdie; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți ușor lipicios). Acoperiți aluatul; lăsați să stea 10 minute. Frământați în brânză Parrano până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
3
Împărțiți amestecul în 12 porții egale și formați fiecare porție într-o bilă.
4
Așezați fiecare bilă pe o foaie de copt presărată cu făină de porumb. Acoperiți ușor blaturile rulourilor cu spray de gătit; acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
6
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
7
Coaceți rulourile la 400 timp de 18 minute sau până se rumenesc pe vârfuri și fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
8
Scoateți rulourile de pe foaia de copt; se răcește complet pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista