Brânză Parrano-Rulouri De Cimbru
Brânză Parrano-rulouri de cimbru necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 16 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 121 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această pâine. Un amestec de brânză parrano, apă caldă, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce e bine. Încercați Rulouri de arpagic și cimbru, Rulouri de parmezan și cimbru peste noapte fără frământare, și Brânză la grătar cu cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă zahărul și drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați 2 1/2 căni de făină, cimbru, sare și ou în amestecul de drojdie; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți ușor lipicios). Acoperiți aluatul; lăsați să stea 10 minute. Frământați în brânză Parrano până se combină bine.
Împărțiți amestecul în 12 porții egale și formați fiecare porție într-o bilă.
Așezați fiecare bilă pe o foaie de copt presărată cu făină de porumb. Acoperiți ușor blaturile rulourilor cu spray de gătit; acoperiți cu folie de plastic.
Lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 40
Coaceți rulourile la 400 timp de 18 minute sau până se rumenesc pe vârfuri și fund.
Scoateți rulourile de pe foaia de copt; se răcește complet pe un suport de sârmă.